Mikä tämä sivu on?

16.05.2017

Tämä sivusto on perustettu lisäämään tietoa ns. tekijänoikeustrollauksesta (Copyright Trolling). Ilmiö on maailmanlaajuinen ja riivaa tällä hetkellä kotimaatamme. On tärkeää, että mahdollisimman moni - olipa saanut kiristyskirjeen tai ei - tietää, mistä tässä ilmiössä on kyse.

Ansiokasta työtä tämän ilmiön kitkemiseksi on tehty maailmalla runsaasti. Suomessa selkeästi suosituin ja aktiivisin keskustelu asian tiimoilta löytyy MuroBBS-keskustelufoorumilta. Keskustelulanka on kuitenkin jo yli tuhatsivuinen, joten olennaisen tiedon etsiminen voi tuottaa vaikeuksia. Uusille lukijoille suosittelen kuitenkin tutustumista varsinkin ensimmäisen sivun koosteeseen. Linkki keskusteluun tässä.

Tälle sivustolle lisään aiheeseen liittyviä uutisia ja linkkejä, unohtamatta hienoa salapoliisityötä jota useampikin MuroBBS:n käyttäjä harrastaa. Tuon tutkimustyön tuloksena on usein tietoa, joka ei iltapäivälehtien artikkeleista välity ja paljastaa ilmiön todellisen luonteen.


Tämän sivuston ylläpitäjä kannattaa tekijänoikeuksien valvomista, mutta kiristyskirjeillä ei asian kanssa ole mitään tekemistä. Sivuston artikkelit kerätään Internetistä lähteineen, joista lukija voi itse arvioida kirjoitusten luotettavuuden. Sivuston ylläpitäjä ei ota vastuuta lukijan toiminnasta tämän sivuston kirjoitusten perusteella.